Ketahui Bagaimana ANDA boleh dapat GAJI KEDUA setiap bulan secara Part Time atau Online Sahaja.

 Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Nama saya Fiza. Saya sebelum ni adalah seorang surirumah sepenuh masa. Dah lama tak bekerja.  Hari ni pun masih tak bekerja, masih seorang surirumah sebenarnya. Tapi dulu surirumah takde income. Sekarang ni surirumah dah bergaji.. smiley

 
Mari saya kongsikan kaedah buat duit part time paling fleksibel kat Malaysia hari ni. Tak kira apapun status ekonomi anda. Samada anda penganggur, surirumah, engineer, agen insuran, salesman kereta, guru, peniaga, dropshipper, pegawai swasta, semua boleh dapat gaji kedua dengan CUCKOO.

 

        Alhamdulillah, bersyukur sangat jumpa dengan platform Cuckoo ni. Memang dari dulu tercari-cari apa la cara nak tambah pendapatan keluarga. Nak kerja balik, interview banyak tak lepas. Ada anak kecik pulak susah nak bahagikan masa. Waktu ekonomi tak cantik, harga barang pun mahal. Takkan nak tambah kos.

Lihat contoh kiraan sara hidup kat bawah tu, gaji RM4500 pun tak cukup dah. Kawan-kawan keliling yg kerja full time pun mengeluh. Asal dapat gaji jer habis, asal hujung bulan gembira sekejap jer bila dapat gaji. Lepas 2,3 hari gaji dah habis bayar bil2 dan hutang.. dorang kata "Alangkah bestnya kalau ada gaji kedua..!"

 

 

Bagaimana Jika Anda Boleh Ada Gaji Kedua..?

Mesti bestkan kalau satu gaji dah habis, ada lagi satu gaji belum guna. Boleh la dbuat belanja sebulan. Takde la nak ikat perut sangat. Tapi nak kena pilih juga kerja part time yang tak membebankan. Teruskan membaca, saya akan terangkan kaedah mudah nak dapat gaji kedua ni, iaitu dengan Cuckoo. Saya akan guide macam mana nak buat... baca sampai habis.  

Kenapa CUCKOO?

Bagi saya faktor utama kenapa saya pilih kerja Cuckoo ni adalah masa kerja yang bebas. Fleksibel sangat. Saya tak perlu masuk ofis atau datang meeting. Terpulang pada saya cara kerja yang bagaimana yang saya suka. Semuanya bermula di wassap jer. Dan sampai hari ni saya masih dalam group wassap team Cuckoo no 1 Malaysia, utk dapatkan info dan support dari group wassap. Jadi saya dibimbing setiap masa, 24 jam. Saya kerja dari rumah sahaja atau kat mana2 jer.

Sebab Kedua, pasti lah gajinya. Sungguh berbeza dengan gaji waktu saya kerja sbg asst manager dulu2. Apa yg beza? Dulu saya tak boleh capai gaji 5 angka bila2 saya nak. Kena tunggu waktu naik gaji la kan. Tu pun beberapa tahun la nk tunggu. Kalau bos kata ada untung.  Dengan Cuckoo ni boleh saja. Kata la gaji korang bulan pertama buat kerja Cuckoo ni RM3k. Rasa2 nak up gaji bulan depan nya jadi RM7k. Boleh saja.. Dan ianya boleh dicapai pulak. Nak up gaji terus RM10k pun boleh. Ikut suka. Kalau mau, boleh.  Bukan nya korang kena amik ujian bertulis ker, dapatkan lesen ker, kena dapatkan pengalaman setahun ker, keluarkan modal beribu ker.. surirumah boleh dapat berapa dia nak. Korang..?


Hakcipta Terpelihara © 2016-2018 Jual Beli Cuckoo Online ::